Monday, November 4, 2013

PHYTOSCIENCE DOUBLE STEMCELL AND TRIPLE STEMCELL

Salam Bloggers semua...
Dah lama x berbloging since delivered anak ke3...byk berehat dan meneruskan tugas hakiki di sekolah. Harap semua rakan-rakan bloggers sihat sejahtera hendaknya. 

Post kali ni saya nak ceritakan tentang produk yang sedang dan masih baru saya gunakan. Masuk hari ni (semasa post ni ditaip) saya dan 13 hari menggunakannya. Alhamdulillah, x sia2 saya membuat sedikit pelaburan. Bila produk ini menampakkan hasil, baru lah saya berani untuk berkongsi di sini. Produk yang saya maksudkan ialah Double Stemcell dan Triple Stemcell. Hasil teknologi penyelidikan dari Switzerland, maka stem Epal dan Anggur diekstrak untuk menghasilkan ramuan khas untuk penjagaan KESIHATAN dan KECANTIKAN. Apa yang saya rasakan sekarang setelah 2 minggu pengambilan DSC dan TSC ialah:

1. Badan makin ringan sebab kita maintain buang air besar/kecil.
2. Kulit muka/badan memang lembap..x perlu moisturizer atau lotion lg.
3. Badan kekal fit untuk yang selalu stay up buat kerja/jaga anak kecil/study pagi2.
4. Luka kecil atau luka-luka bekas garu cepat kering dan hilang dengan semburan TSC

Setakat ni yang saya rasa dengan penggunaan DSC dan TSC. Mungkin pengambilannya juga bergantung kepada seseorang individu...cepat atau lambat dan kepelbagaian fungsi yang lain. Seronok berDSC dan kalau anda berminat..boleh PM/MSG/CALL/WHATSAAP saya..0187784324 :) insyaallah segera saya respon.

SwEet nALia © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute